“Get my body back”-forløb…

En glad Julie efter behandlingen....SÅ skønt!

En glad Julie efter behandlingen….SÅ skønt!

Det at blive mor er jo seriøst det vildeste i verden, og INTET kan forberede dig på det – på godt og ondt.

Jeg har altid været bevidst omkring min krop – på en sund måde synes jeg – men i mit erhverv bruger jeg den jo meget, og den skal altid være klar til at kunne lidt af hvert. Jeg elsker også sport og at træne, og jeg trænede boksning m.m. lige indtil lillemanden kom – jeg boksede faktisk en time og gik 12 km dagen inden :). Så ja, det er fandme mærkeligt at se sin krop…

…gennemgå de forandringer – ligemeget for fantastisk det der kommer ud af dem er – så vil man (eller jeg) bare gerne have min krop tilbage :) Det er svært for andre at se, da folk er søde til at sige at jeg ligner mig selv og ser godt ud osv – og det værdsætter jeg selvfølgelig – men det er bare ikke helt mig når jeg ser mig i spejlet :)

Kloge mennesker siger at man skal forvente at det tager 1 år før man er helt tilbage, men seriøst – det har lille mig da ikke tålmodighed til. Så jeg opsøgte som altid Merete Klitgaard fra MKCPH og sagde – vi må gøre noget!!! :)

Hun foreslog et forløb hvor vi startede med bodywraps, derefter cupping og så måtte vi tage den derfra..

Vi har nu lavet to wraps – og jeg er sgu imponeret…

Wrapped and ready to go...

Wrapped and ready to go…

Merete selv siger:

“Virker det? er det spørgsmål jeg altid får!
Min største ambition er at ikke bare synliggøre men også muliggøre de allerbedste resultater til hver enkelt, gennem min viden, mine produkter og de teknikker jeg ved virker. Jeg kender de udfordringer som kvinder kæmper med ift. cellulite, øget fedtvæv og slap hud, og ved der ikke findes mirakler – for at imødekomme de resultater som der ønskes vil det først og fremmest være vigtigt at vi samarbejder i processen.
Det er individuelt hvordan vævet har det som udgangspunkt, derfor vil hver eneste behandling være individuelt sammensat for at opnå de bedste resultater til dig.

Rigtig mange kæmper med cellulite, som giver en uharmonisk figur og ujævn hudtone, og det er min erfaring at Zero-Bodywrap, på alle måder er en fantastisk behandling, som sætter fokus på den sunde krop. Det er en sikker og effektiv løsning til både kvinder og mænd som ønsker at reducere cellulite, cm., og opstrammes.

Zero-Bodywrap er en intens Body Booster, som detoxer, udrenser, reducere og opstrammer, huden tilføres mineraler og føles efterfølgende blød og fast. Zero-Bodywrap særelige teknikker udføres med varme bandager som aktivere lymfesystemet, løfter og shaper kroppen.
De 45. minutter du ligger og hviler i varmetæppet kan kombineres med en ansigtsmassage eller ansigtszoneterapi for at øge udrensningen.

Efter behandlingen vil det igen være individuelt hvad du mærker og hvor meget du mærker, selv får jeg først en masse energi, lethed i kroppen og sover fantastisk. Nogle gange når jeg har haft lidt for travlt over en periode, føles en Zero-Bodywrap som at have løbet et marathon, jeg er helt flad bagefter, men så kommer energien bagefter.

Zero-Bodywrap giver de bedste resultater når du vælger et kurforløb og efterfølgende vedligeholder resultatet med sund kost, motion og 1. wrap efter behov. Det vigtigste er – DET VIRKER! “

Man ligger 45 min med wrap på inde i et varmetæppe og det er altså ikke noget man kan klage over :)

Man ligger 45 min med wrap på inde i et varmetæppe og det er altså ikke noget man kan klage over :)

Og jeg må indrømme at hun har ret. Selv tabte jeg:

1 gang: 35 cm fordelt på hele kroppen

2 gang 24 cm fordelt på hele kroppen

Og min hud var betydelig glattere og blødere…så det er et ret godt resultat synes jeg selv, især taget i betragtning af at jeg jo i forvejen ikke er det største menneske :)

Vi mødes ca 1 gang om måneden og der er fremgang hver gang, hvilket som sagt er en kæmpe tilfredshed. Og så er jeg jo selvfølgelig også i fuld gang med træningen igen – så meget som der er tid til med en lille en derhjemme, men jeg prioritere det så meget som muligt – og det hjælper selvfølgelig også.

Jeg glæder mig allerede til næste gang og skal nok holde jer opdateret :)

Ha en skøn dag derude.

//Julie

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Leave a Reply