Fun with the girls….

Fotoseancens første billede…

Jeg er jo så heldig, at jeg ofte også arbejde med to af mine bedste veninder – Laura Christensen og Neel Rønholt. Vi har iøjeblikket travlt med en masse projekter, som vi er ved at få op at stå sammen, så der gå ofte arbejdsmode i den når ses.

Heldigvis prioriterer vi også, at være veninder og gå ud sammen, og have det sjovt – helt uden at tale arbejde. De aftener ender ofte helt gak – og sådan gik det også forleden! Vi var ude at spise på en super hyggelig restaurant i Ny østergade, der hedder Retour Steak. De har de bedste bøffer, og super dejlig vin samtidig med, at der er en rigtig hyggelig stemning. Så det startede godt ud….senere gik turen ud på diverse barer og klubber i københavn, og det var absolut ikke en kedelig aften…

Vi har en tendens til, at kunne grine og ha det så sjovt når vi er sammen, og det er de færreste der kan få mig i så godt humør som de to. Bare rolig vi kan også diskutere, og være uenige så det brager, men vi er gode til at få problemerne ud af verden på en god måde, og når vi er i et specielt humør – som vi var forleden – findes der ikke meget, der er bedre!!!

Det ender også ofte med nogle meget mærkelige fotoseancer. Her er et lille udvalg….

….vi skulle lige have styr på hvor kameraet skulle holdes…

….endnu et forsøg…!!!

Slutbillede i elevatoren….ret sløret, hvilket nok passer meget godt til vores daværende tilstand….

Look of the day:

Jakke og Taske fra Mulberry, bukser og top Just Female, Sko fra Prada og solbriller fra Ørgreen

Min yndlings Mulberry taske….

 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Leave a Reply