Fugt, fugt og atter fugt – LA is all about moist!!!

Mine all time favorites til en foot hud....

Mine all time favorites til en flot hud….

Seriøst det er sgu ikke mange mennesker her i Los Angeles der ikke får lidt “hjælp” til at se bedre ud – som fx botox, restylane, ansigtsløft, fake boobs, ass osv.

Fred være med det – det skal de være mere end velkomne til – jeg vil bare gerne være naturlig og pleje mig selv uden kunstige “remedier” så længe som muligt. Pt kan jeg slet ikke forestille mig at jeg ville gøre eller prøve noget af ovenstående, men man skal jo aldrig sige aldrig (selvom det nok er det jeg siger 😉 )…

Så jeg går rigtig meget op i at…

…pleje min hud…forleden skrev jeg om min solpleje og beskyttelse – som jeg bruger hver dag uanset vejr – men idag skal det handle om FUGT – som nok er alfa omega hvis man vil have en pæn hud!!! Ud over at drikke rigeligt med vand selvfølgelig  – så man også kan blive fugtet indefra…

Her er mine all time favorites til en pæn og gennemfugtet hud…

Til ansigtet bruger jeg ALT fra Tromborg og mine absolutte favoritter er:

Tromborg cleansing Foam (den dejligste rens, som giver silkeblød hud) og derefter:

Anti-aging serum (eller glow serum)

Anti-aging creme

Anti-aging eye cream

Lip balm

Serum, creme og læbepomade - dag og aften - hver dag - HVER aften!!!

Serum, øjencreme og læbepomade – dag og aften – hver dag – HVER aften!!!

Et par gange om ugen bruger jeg Tromborg multi vitamin facial mask, som giver et ekstra boost og en super glød…

Et par gange om ugen...

Super lækker…

Og til krop og hår bruger jeg olier…mums…

Olie til krop og hår....love it....

Olie til krop og hår….love it….

Så føler jeg mig også virkelig godt tilpas – og det handler jo om prioritere – og dette er en kæmpe prioritet for mig.

Lige meget hvor træt jeg er eller hvor sent jeg kommer i seng, så husker jeg altid mit aften og morgen ritual…I love it!!!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

2 Responses

  1. Majken

    Hej Julie. Jeg har forsøgt at sende dig en besked via kontaktsiden – uden held. Vi vil gerne sende dig noget materiale omkring Racing Festival 2014, og jeg vil høre, om du mon vil sende mig din postadresse? Bedste hilsner Majken Johansen, Røde Kors

Leave a Reply