Forår, sommer og farver….

True beauty...

True beauty…

Årstiden siger jo at det er forår, men jeg må indrømme at det virker mere som sommer pt her i Los Angeles – der har lige været hedebølge – og vi taler en RIGTIG varm en af slagsen…34 gr og sol fra en skyfri himmel! Wow…super lækkert og meget, meget varmt skal det siges…

Det får mig dog ikke til bare at…

…smide mig på en solstol og dase – jeg kan stadig bedst lide når der sker lidt, og jeg tog derfor ud og hikede med min ven Mike.

Vi valgte en ny hike jeg ikke havde prøvet før – Paramount Ranch – hvor man bl.a. går igennem nogle gamle filmset osv., og det var bare en super fed hike – med den vildeste udsigt – specielt fordi ALT er sprunget ud, så farverne var helt vilde!

En del af det gamle filmset...

En del af det gamle filmset…

...og de smukkeste farver...

…og de smukkeste farver…

Så smukt...

Så smukt…

Carlo måtte dog lige afkøles på et tidpunkt...det blev lige varmt nok!!!

Carlo måtte dog lige afkøles på et tidpunkt…det blev lige varmt nok!!!

Jeg havde dog virkelig brug for et koldt bad da jeg kom hjem skal jeg love for….og stakkels Carlo tilbragte resten af dagen i skyggen, men skønt var det 😉

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Leave a Reply