Fiskefrikadeller kan vække større glæde end man lige umiddelbart tror….

 

Fiskefrikadeller med remolade….mums!

Jeg er jo igang med at tage motorcykel kørerkort, og det indebærer desværre også at man hele teoridelen igennem igen. Som I nok kan tænke jer til, så kunne jeg finde på sjovere måder at tilbringe mine torsdag og søndage aftener på, end at sidde i et værksted på Rysgade og se på lysbilleder – selvom væres lærer Mik Marker gør sit for at gøre undervisningen sjov og levende – det må man gi ham :)

Men som sagt jeg kunne finde på ting jeg hellere ville lave! Idag skete der dog noget som virkelig fik smilet frem…..en af de andre piger på holdet erklærede i pausen – da alle var ved at gå helt kolde – at hun arbejde i et køkken, og der havde været en masse hjemmelavede fiskefrikadeller tilbage, så dem havde hun taget med – samt noget rugbrød og remolade. Så betænksomt og lige det man kunne drømme om en kold efterårsaften, hvor man ikke havde nået at få aftensmad! Kæmpe overskud – så sejt!

Der skal faktisk så lidt til, og det kan betyde så meget. Det er måske værd at tænke lidt over i hverdagen – jeg vil ihvertfald prøve….

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Leave a Reply