Film, kvindelhandel og umenneskelighed!!!!

Sammen med mine kollegaer Neel Rønholt, Jesper Lohmann, Peter Gantzler, Laura Drasbæk, Claire Ross Brown og Robert Hansen har jeg medvirket i nogle barske film om trafficking som er instrueret af seje Peder Pedersen for NEWLIVES.

Peter Gantzler som bagmand...

Peter Gantzler som bagmand…

Human trafficking er det mest nederdrægtige og inhumane, der findes. Det må og skal stoppe NU, og det er derfor så vigtigt, at vi står sammen og gør en indsats. Vi må stoppe de monstre, der står bag handlen med kvinder og børn, og ikke bare lukke øjnene og tro at problemerne forsvinder af sig selv. Det er ethvert menneskes ret at være herre over sit eget liv, men disse børn og kvinder er blevet berøvet alle rettigheder. Det kan simpelthen ikke passe!!!

Der må være nok medmenneskelighed og omsorg i os alle til, at vi på ingen måde kan eller vil lade dette ske.

NEWLIVES er en organisation, der kæmper mod Human Trafficking, hvor jeg til daglig er frivillig, og de står som sagt bag disse nye film, der skal være med til at skabe øget opmærksomhed omkring problemet. Som desværre er alt, alt for stort – også herhjemme…

”Jeg er blevet voldtaget flere gange…

….end du har kysset din datter godnat”.

Sådan lyder en af replikkerne fra Neel, der spiller prostitueret i en af de nye film – og de andre film fortsætter i samme dur..

Alle har medvirket gratis i filmene, der skildrer både bagmænd, kunder og de prostituerede. Og det er ikke film for sarte sjæle.

Claire som handlet kvinde...

Claire som handlet kvinde…

I en af filmene ser vi for eksempel Robert, som den kyniske kvindehandler, der fortæller, hvordan han slår og voldtager kvinderne, for at bryde dem ned, så de ikke får nogen fikse idéer.

”Så slår jeg hende i gulvet, og så dasker jeg lidt til hende. Men man skal heller ikke gøre det for meget – så er der ikke nogen kunder, der gider kneppe hende”

Nu som bordelmutter....

Nu som bordelmutter….

De uhyggelige gange på fortet hvor vi optog...

De uhyggelige gange på fortet hvor vi optog…

Det er lige på og hårdt. NEWLIVES’ nye film er skudt i en bunker på et nedlagt Fort udenfor København, og de kan ses på NEWLIVES nye website fra idag, som er EU’s internationale anti-trafficking dag.

www.humantrafficking.dk

NEWLIVES har i denne omgang valgt at gå helt tæt på den benhårde verden omkring trafficking. Vi har derfor også valgt at lægge en 17 sekunders snuff film på sitet. Filmen er verificeret, som ægte af en Rumænsk kulturarbejder med flere års erfaring inden for trafficking – og er virkelig barsk, men det er vigtigt at vise ondskabens sande ansigt.

Du kan se den her

Især i et land som Danmark, hvor vi har alle muligheder og ingen burde kunne leve sådan – det burde slet ikke være muligt – for det er SÅ umenneskeligt. Jeg vil gøre alt, hvad der står i min magt for at stoppe det. Endelig er der med NEWLIVES nogen, der har besluttet sig for at gå forrest i kampen, og jeg vil gå side om side med dem og tage kampen op. Ingen må tvinges til at leve sådan et liv! Vi må derfor gøre, hvad der skal til for at skabe opmærksomhed omkring at det foregår – hver dag – også i Danmark.

For først når folk stopper med at købe handlede kvinder og forstår, at dette er kvinder, der dagligt bliver tæsket, voldtaget og truet på livet – så vil vi kunne komme menneskehandel til livs.

Så hvis du ser eller hører noget, der virker forkert – så reager – gør noget. Tænk hvis det var din egen datter, kone eller søster!

NEWLIVES’ nye site går i luften idag, på EUs internationale anti-trafficking dag, d. 18 oktober 2013, og der er lagt et kæmpe arbejde fra alle hos NEWLIVES for at få sitet klar.

Peder - vores instruktør efter en vellykke -og kold - dags optagelser...

Peder – vores instruktør efter en vellykket -og kold – dags optagelser…

Vedlagt nedenfor er link til de i alt otte film, NEWLIVES har fået produceret. Det er sublimt godt lavet af frivillige fra UITSCH ISCHRATCH.

Trailer  http://vimeo.com/76445411

 Peter Gantzler, bagmand http://vimeo.com/76459693
Jesper Lohmann, kunde http://vimeo.com/76448293
Robert Hansen, kvindehandler http://vimeo.com/76459694
Neel Rønholt, handlet kvinde http://vimeo.com/76448301
Claire Ross-Brown, handlet kvinde http://vimeo.com/76448292
Laura Drasbech, Beboer på Vesterbro http://vimeo.com/76448297
Julie R. Ølgaard, bordelmutter http://vimeo.com/76448295
Jeg håber, I vil gå ind og støtte siden og hjælpe os i kampen mod Human Trafficking – som kan og SKAL bekæmpes nu!!! Der er også udtalelser fra 30 seje kendte danskere, hvor du kan læse deres tanker og ideer til, hvordan vi kommer trafficking til livs.
Det er så ondt, at det ikke kan beskrives og INGEN har fortjent at leve sådan – hvis man overhovedet kan kalde det at leve…for jeg tror desværre, at den største udfordring for at komme menneskehandel i Danmark til livs, er, at folk har en tendens til at lukke øjenene og kigge den anden vej – og bilde sig selv ind, at det ikke er noget, de skal blande sig i og så bare forsætte med deres normale liv.
Vi bliver nødt til at forstå, at kvinder bliver handlet som slaver HVER DAG – her i Danmark – og for at komme det til livs kræver det, at vi tør kigge ud over vores egen næsetip og faktisk gøre noget aktivt. Når jeg tænker på alle de kvinder, der lever i det helvede hver eneste dag, og hvor magtesløse de må føle sig, så giver det mig viljen og styrken til at finde en løsning – for den MÅ findes!
NewLives..

NewLives..

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Leave a Reply