Endnu en smuk Smukfest❤️

Jeg er lige kommet hjem fra årets Skanderborg Festival aka Smukfest (eller dvs jeg kom hjem søndag, men brugte dagen igår på at blive menneske igen) – og det er og bliver altså min all time favorit festival! Det er simpelthen så sjovt, dejligt – og ja bare…smukt!!!

Nik og Jay spillede bl.a.op til dans i bøgeskoven...

Nik og Jay spillede bl.a.op til dans i bøgeskoven…

Endnu engang skulle vi bo i de berømte dåser, og endnu engang havde vi en fest…

Min helt egen dåse...

Min helt egen dåse…

Der er simpelthen bare så god stemning og alle er fulde af kærlighed, så man kan simpelthen ikke andet end at gå rundt at smile…

Et stk glad pige...

Et stk glad pige…

Vi var en stor flok venner afsted i år, og derudover møder man jo en masse man kender, så selvom det var 4 hårde dage – med alt for meget fest og ballade og ALT for lidt søvn, så fløj de afsted, og jeg kan slet ikke forstå at de allerede er overstået…selvom min krop nok er ret taknemmelig!!!

Selvom lørdagen bød på regn det meste af formiddagen, dandt vi på en lille detour og fik det bedste ud af dagen (og det var faktisk super sjovt)...

Selvom lørdagen bød på regn det meste af formiddagen, fandt vi på en lille detour og fik vi det bedste ud af dagen og tog bl.a. på en lille hestevognstur…(og det var faktisk super sjovt)…

Vi skulle bare lige købe en cola light...

Vi skulle bare lige købe en cola light…

Jeg bøjer mig i støvet og siger endnu engang tak til Danmarks smukkeste festival – og ser frem til et gensyn i 2015…

Overalt er der gode vibes...skønt!

Overalt er der gode vibes…skønt!

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Leave a Reply