Endelig fik jeg dem….

Endelig fik jeg dem – to små ringe og en stik – alle med en lille diamant. Så fine….

Jeg har igennem meget lang tid ønsket mig nogle små fine Jane Kønig øreringe med små diamanter. Jeg har ønsket mig dem flere gange i fødselsdagsgave – dog uden held – og så har jeg ventet på den rigtige anledning til at forære mig selv dem – det skete så idag!! – og jeg er allerede så glad for dem.

Love….

Her bliver de siddende i et godt stykke tid….

Derudover faldt jeg også lige for de her to fine ringe….de passede ligesom så fint til…..♥

Mine to nye fine ringe….

Elsker blandingen af det feminine og det rå look ringene giver…

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

4 Responses

 1. Anne-Mette

  Hej Julie.
  FED blog du har gang i her:)
  Jeg faldt lige over de her ringe, og jeg har selv været inde og prøve dem. Er dine i den tynde eller tykke udgave? Han sagde til mig, at der var forskel på tykkelsen, og da han havde sagt det kunne jeg selvfølgelig ikke beslutte mig, så sagde jeg ville tænke over hvilken jeg ville have. Så vil lige høre hvad dine er? (jeg er interesseret i den store ring)

  • julie

   Tak :) Dejligt at høre :)
   Jeg har de “tykke” af dem, jeg synes de er mest rå, men de tynde er også fine :)
   Håber du du blev glad for dem, når du bestemmer dig :)

 2. Helle

  Hvor er de fine, hvor kan de købes :o)

Leave a Reply