En spændende spirituel oplevelse…

Nogle gange når livet tilbyder en nye muligheder – er det sgu vigtigt at sige ja og bare springe ud i det – selvom de måske ikke ligger lige til højrebenet – for man ved aldrig hvad der kommer ud af det…

Et super spændende møde...

Et super spændende møde…

Det skete for mig i sidste uge, hvor jeg havde fået tilbudt at… mødes med Rikke Hertz, der er Coach og clairvoyant, som skulle her til Los Angeles og optage et program til tv, hvor hun gerne ville give mig en reading..

Jeg er lægedatter og er vokset op med at man skal have facts og beviser, og var derfor lidt skeptisk overfor det hele, men samtidig havde jeg lovet mig selv at være åben for hvad livet bringer og jeg sagde derfor ja – for hvad er det værste der kunne ske ik? Og tænk hvis jeg endda kunne lære noget nyt? Fedt, tænkte jeg.

Så skal vi til at igang...

Så skal vi til at igang…

Og hold kæft det var vildt!!!! Hun har altså nogle evner som ligger ud over det normale….hun kunne fortælle mig ting, som hun umuligt kunne have læst sig til eller vide, og hun åbnede virkelig mine øjne for hvad jeg skal med mit liv og hvilke spring der skal tages…

Jeg lyttede intenst som I kan se - SÅ spændende...

Jeg lyttede intenst som I kan se – SÅ spændende…

At hun også var en totalt sej powerkvinde og et super sødt menneske – hjalp selvfølgelig også på det.

Mere vil jeg ikke sige om det lige nu – du kan selv se med når programmet bliver vist på tv2 til August…

Jeg ved ikke om jeg vil sige at jeg er blevet omvendt, men det er en oplevelse jeg aldrig ville have været foruden, og jeg må sige at jeg er fascineret af det og glæder mig allerede til at jeg skal mødes med Rikke igen når jeg kommer hjem til Danmark næste gang….SÅ spændende!!!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Leave a Reply