En produktiv og spændende aften…wuhuuu

Jeg er en happy lille camper...

Jeg er en happy lille camper…

Det er alt for sjældent at jeg hiver en aften ud af kalenderen, og bare sidder alene hjemme og er mig!! Men når jeg endelig gør det, så elsker jeg det…og i aften var jeg SÅ produktiv ovenikøbet, så jeg er glad og tilfreds…

Gustav og jeg var inviteret til middag, men jeg valgte at sige fra, og det er jeg rigtig glad for at jeg gjorde, for jeg har fået lavet så meget!!! Jeg har fået ordnet en masse ting jeg var bagud med, lagt ansigtsmaske, hår kur og vigtigst af alt så har jeg i aften fået skrevet et oplæg til en ny film – så jeg er helt oppe at køre…jeg synes selv at det er en virkelig fed ide…og vil bare lave den nu…hahaha.

Det var en ide Laura og jeg fik da vi spiste frokost sammen forleden, og jeg har ikke kunne tænkte på andet. Men nu er oplægget skrevet, og klar til at sende til den instruktør der forhåbentlig skal lave det…så hvis alt går perfekt og smertefrit (hvilket det sjældent gør, men man har vel lov at drømme 😉 ), så kan I snart se den som film….eller snart og snart….men I ved hvad jeg mener 😉

Kryds fingre – jeg tror virkelig at vi har fat i den lange ende her!!! Så nu skal det fejres med varm kakao og en god film…

Happy, happy, happy...

Happy, happy, happy…

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Leave a Reply