En ny etape af mit liv…

Jeg har været væk fra bloggen et godt stykke tid, men det er der en ret god grund til…

Der er nemlig sket en ret stor – men helt fantastisk – omvæltning i mit liv, og den har lige taget lidt tid at få helt styr på. Men jeg er til gengæld SÅ glad….

Tak for nu....

Tak for nu….

Jeg er nemlig flyttet fra Los Angeles (hvor jeg har boet og arbejdet i det meste af de sidste tre år)… tilbage til Danmark – og jeg skal love for at jeg elsker det!

Der var en der var helt klar til at tage hjem...

Der var en der var helt klar til at tage hjem…

Jeg gik jo på teaterskole i Los Angeles for mange år siden, og jeg har boet der før, og faktisk har jeg tilbragt en stor del af de sidste 15 år af mit liv i den by – og den vil derfor altid have en helt speciel plads i mit hjerte.

Jeg har derfor rejst meget frem og tilbage, men for ca 3 år siden, begyndte jeg har få mere og mere arbejde derovre, og besluttede derfor at flytte min base til LA – selvom Gustav stadig var her i København.

Det har været nogle helt fantastiske og spændende år (men selvfølgelig også svære til tider), men her på det sidste har jeg sgu savnet Danmark – og specielt Gustav, men også mine venner, familie og kollegaer. Livet jo heldigvis så dejligt noglegange, at det hele ligesom bare så falder det på plads som det skal – på den gode måde.

Så for ca 6 måneder siden begyndte der at dukke flere og flere fede projekter op til mig her i Danmark, og følelsen af at jeg burde være i København igen voksede.

Så i December besluttede jeg mig for, at nu måtte det være tid til at vende hjem – ihvertfald for en tid…

Sgu ret hyggeligt at være hjemme....

Sgu ret hyggeligt at være hjemme….

Så nu er København igen blevet min base – og Los Angeles er jo heldigvis ikke længere end en flybillet væk – og jeg NYDER det i fulde drag.

Jeg er så taknemmelig for at jeg selv fik muligheden for at træffe valget og fik lyst til at komme hjem – istedet for at blive “tvunget” til det på den ene eller anden måde…

See you later...

See you later…

Lige nu er det på gensyn dejlige Los Angeles, og Hello skønne København…og gud hvor jeg dog nyder det!!!

Vi ses igen...

Vi ses igen…

Så bliver det spændende at se hvad fremtiden bringer….jeg glæder mig ihvertfald.

Ha en skøn dag derude – og velkommen tilbage.

De bedste hilsner fra en glad og taknemmelig pige ♥

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

4 Responses

  1. Anne

    Var du på et O1 visa? ☺

Leave a Reply