En hyggelig dag på ski…

Efter en hård nat...nu på vej på ski....

Efter en hård nat…nu på vej på ski….

Efter en hård og vild 30 års fødselsdag hos min ven Nicky – hvor man jo ellers har mest lyst til at blive i sengen – besluttede Gustav og jeg sammen med et par venner, lige at kører et par timer på ski i Vallåsen i Sverige.

Det tager ikke mere end et par timer at kører derop, og de har åbent til kl 21 om aftenen, så det var perfekt.

Vi ankom omkring kl 18, og selvom det var en del koldere end forventet (trætheden og tømmermændene havde nok også lidt at sige), så kom vi hurtigt i tøjet, på med skiene, og op med liften.

Drengene på vej ud på første tur....

Drengene på vej ud på første tur….

Vi skulle selfølgelig også have lidt mad undervejs - og selvom det ABSOLUT ikke var luksus, så varmede Gulash suppen godt!!!

Vi skulle selvfølgelig også have lidt mad undervejs – og selvom det ABSOLUT ikke var luksus – så varmede Gulash suppen godt!!!

Det er et fint lille område – der er kun 2 piste – så det ville nok blive lidt laaaangt og kedeligt hvis man skulle stå der en HEL dag, men vi fik et par gode timer ud af det, og det var perfekt. Og faktisk rigtig dejligt at få lidt luft i ansigtet efter en hård aften….

Uhhh hvor jeg frøs til sidst...men en dejlig aften i godt selskab!!

Uhhh hvor jeg frøs til sidst…men en dejlig aften i godt selskab!!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

2 Responses

 1. Anne-Mette

  Øj hvor fedt at man kan det så tæt på Kbh. Hvad koster et liftkort deroppe? :)

  • julie

   Hvis man kommer efter kl 17 koster det 180 kr mener jeg – og de har åbent til kl 21, så det er rigeligt med tid :) Et heldags koster 350 kr tror jeg – men det er som sagt kun 2 bakker, så jeg ville ikke kunne få en hel dag til at gå deroppe :)
   God tur!
   Kh. Julie

Leave a Reply