En helt ny slags kærlighed…

For en lille måned tid siden kom der en helt ny og fuldstændig vild og vidunderlig slags kærlighed ind i mit liv…nemlig min lille søn ♥

Pure love ...

Pure love …

Det er det absolut største og mest vanvittige jeg nogensinde har prøvet, men jeg ville ikke ændre et sekund – også selvom det betyder minus søvn, og nye kæmpe bekymringer og udfordringer.

Men det er det hele værd og jeg var solgt fra første sekund…

Det skønneste i verden...og han skal selvfølgelig sove i stil. Stokke vugge hvor vi har lagt en "nest" fra Konges Sløjd ned i, så han kan putte og føle sig helt tryg, samt Konges sløjd dyne betræk og tilbehør. Love it!!!

Det skønneste i verden…og han skal selvfølgelig sove i stil. Stokke vugge hvor vi har lagt en “nest” fra Konges Sløjd ned i, så han kan putte og føle sig helt tryg (samt Konges sløjd dyne betræk og tilbehør). Love it!!!

Jeg tror selvfølgelig meget på at man skal være den bedste mor man kan være – men på sin helt egen måde – og jeg prøver derfor at holde mig væk fra at læse for meget på diverse sider om hvad andre mener og gør – men istedet kigge på ham og lære hans behov – og bare ham – at kende, og så tænker jeg at vi sgu sammen nok skal finde ud af det hele. Der er jo for fanden milliarder der har klaret et før os, så hvis vi bruger fornuften bare en smule og er tro mod os selv (og mavefornemmelsen) så tænker jeg at vi nok skal klare den – også selvom andre nok ik altid mener at vi gør tingene på den rigtige måde 😉

Vi skal jo finde en måde at leve et liv der passer til os – og specielt mit liv har aldrig været som alle andres – og selvom det selvfølgelig skal tilpasses ham nu, så tror jeg også at det er vigtigt at vi prøver at leve livet bare lidt i stil med hvordan det også kommer til at se ud i fremtiden, og indtil videre går det faktisk ret godt. Han er en sej lille en er han 😉

 

 

På vores første gåtur i barnevogn...

På vores første gåtur i barnevogn…

Gustav har været intet mindre end fantastisk igennem både graviditeten og fødslen m.m. – og jeg tror vi om muligt er blevet endnu stærkere nu…

Jeg er en lykkelig pige er jeg...

Jeg er en lykkelig pige er jeg…

Jeg føler mig ihvertfald som verdens heldigste og lykkeligste menneske – med mine tre (her tæller os vores hund Carlo ;)) skønne drenge i mit liv….så kan det sgu ik gå helt galt!!!

Det blir ikke større end det her...

Det blir ikke større end det her…

Ha en skøn dag derude – og hurra for livet.

//Julie

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

One Response

  1. Mormor

    Jeg får tårer i øjnene af at læse din skønne historie. Du har ret.

Leave a Reply