En helt ny (hår) verden åbnede sig for mig….

Jeg har for nyligt klippet lokkerne af – dvs. skiftet mit lange hår ud med en lang page.

Hvilket faktisk er en ret stor omvæltning for mig, skal jeg hilse at sige – men jeg er super super glad for det – det er SÅ nemt, og et frisk pust :)

Og det vokser jo ud igen hvis jeg på et tidspunkt fortryder helt…hahaha

Nyt hår - samme pige...

Nyt hår – samme pige…

Det var som altid min seje frisør Pernille Jensen, der stod for forvanligen (og hun har faktisk lige… åbnet eget studie i klosterstræde 23, kbh k – Pernille Jensen salon studio showroom – der er SÅ lækkert og gennemført). Forvandlingen skete fuldstædig spontant, mens jeg sad der i stolen for at blive farvet….men sådan ender det altid med mig – jeg får en ide og så skal det helst ske NU, og Pernille er heldigvis altid frisk på det meste.

Da jeg var ved at gå (jeg skulle skynde mig i lufthavnen og flyve til LA) anbefalede Pernille mig at prøve dette lille vidunder – “Root camouflage” fra Lernberger Stafsing – til når jeg synes min bund var blevet for mørk, og havde brug for et løft. Den giver som sagt bundfarven et løft, og skulle den også dække grå hår, samtidig med at den giver et mere fyldigt look.

Hun prøvede den i mit hår for at vise mig det inden vi farvede det, og så har jeg selv brugt den siden – og jeg er helt solgt! SÅ sejt…

Den løfter virkelig farven, så man kan få lidt længere mellem farvningerne, og hvem vil ik os gerne have illusionen  en fyldigere manke…..

Helt fantastisk...

Helt fantastisk…

Derudover anbefalede hun mig også denne serie med fra “Iles Formula” der består af shampoo, balsam og serum, og det er super gennemført. Virkelig lækkert – og specielt serum’en er fantastisk.

Den tynger ikke håret og gør at det ikke frizzer, samtidig med at den giver fugt og er varme beskyttende.

Den er også kommet med i kufferten til USA…;)

Love it...

Love it…

Så nu nyder jeg bare livet (og arbejder lidt) her i USA i den næste måneds tid med mit nye hår – indtil turen igen går hjem til dejlige Danmark…

Skål for at prøve nye ting...

Skål for at prøve nye ting…

Livet et sgu ik så ringe endda…

Mit nye look...

Mit nye look…

Du kan forresten få fat i produkterne hos Pernille – studio.pernille@gmail.com – eller kontakt: “One black car” som er det pr bureau der står dem herhjemme.

Nu er anbefalingen ihvertfald givet videre…

I love it!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Leave a Reply