En forstuvet fod, en indkøbsvogn og verdens bedste venner!

De bedste venner man kunne tænke sig – Molle, Michael og Gustav fandt en alternativ måde så jeg kunne komme rundt på festivalen!!!

På anden dagen af Smukfesten var jeg så smart at ødelægge min fod (spørg mig ikke hvordan….kodeord: dansegulv!!!)!

Det skete meget tidligt om morgenen, og på trods af store protester fra undertegnede, blev jeg båret i seng, og bildte så mig selv ind, at alt ville være meget bedre når jeg vågnede næste morgen!!!

Desværre var det ikke lige tilfældet, og da jeg vågende kunne jeg slet ikke støtte på foden. Men som med alt andet på smukfesten, så er servicen i top, og der gik ikke mange minutter før en læge stod foran mig, og konstaterede at den vist skulle undersøges ordentligt. Efter meget modstand fra mig, blev jeg hentet på en båre, og først kørt til skovskadestuen og derefter Horsens sygehus, da de ville tage røntgen og sikre sig at den ikke var brækket! Jeg skal rejse og på optagelse om et par uger, hvor jeg meget gerne skal være fuld funktionel, så jeg var ret nervøs.

Heldigvis var det “bare” en slem forstuvning og nogle forstrakte sener og ledbånd, og jeg kunne humpe derfra med et par krykker og et smil – folk var simpelthen så søde og hjælpsomme.

Men….nu var jeg jo som sagt på festival, og som I måske kan forestille jer, så er det ikke det ønskesenariet at være på krykker med en dårlig fod midt i en bøgeskov fyldt med mennesker og bakker!

To søde ambulance mænd bar mig til ambulancen – lidt grænseoverskridende, men de insisterede, da de frygtede at den var brækket…

Molle fandt stor glæde ved at køre mig rundt….

Avavav – nu 4 dage på festival med krykker – det var ikke lige med i planen…

Men det er her mine helt fantastiske venner kommer ind i billedet. Molle, Michael og Gustav mente ikke, at det skulle stoppe os fra at have en fest, så de fandt hele tiden på løsninger, så jeg kunne komme med rundt. Det endte med at vi så det positive i situationen, og vi fik så meget sjov ud af det!

Der blev fx. opfundet det fantastiske transportmiddel også kaldet indkøbsvognen! Jeg blev båret på skuldrene – noget jeg ikke har prøvet siden jeg var 5 år tror jeg – på ryggen, i kongestol – you name it. Jeg er så heldig, at have så mange skønne mennesker omkring mig, der vælger at få det bedste ud af tingene, og holde humøret højt no matter what!

På trods af forstuvet fod, men nok på grund af de dejlige mennesker omkring mig, endte jeg med at have 4 af de sjoveste dage i hele mit liv……

Da jeg tog forbindingen af om aftenen – jeg havde fået en tennisbold som ankel!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Leave a Reply