En forsinket fødselsdagsgave….

 

Min forsinkede fødselsdagsgave der stod på bordet til mig da jeg kom hjem idag…

I fødselsdagsgave fik jeg en Libratone zipp højtaler, som jeg har glædet mig SÅ meget til at få!!

Nu er den endelig kommet, og selvom den er lille kan den sagtens spille hele min lejlighed op med dejlig lyd…og så kan den tages med på farten hvis det er det jeg har lyst til…hahaha

Min nye højtaler…

Lille og handy, men med god lyd…

Jeg er ihvertfald så glad for den – synes den er sej og fin – og der hørte to ekstra betræk med, så jeg kan også skifte farve efter humør :) – og så burde man måske sprede sine fødselsdagsgaver lidt ud over året fremover, for det var faktisk ret fedt at få en dejlig gave nu – istedet for at få dem alle på en dag – selvom det nu også kan være dejligt….

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Leave a Reply