En dejlig og anderledes dag på standen…

En af de fantastiske ting ved Los Angeles, er at ALT er muligt – og i nærheden…

Der er par timer til at man kan stå på ski, 5 min til stranden og alt der imellem… Idag stod den dog på strand – dog ikke en helt normal en af slagsen…

El Matador beach i Malibu...

El Matador beach i Malibu…

Min gode veninde Crystal finder altid på de sjoveste og anderledes ting vi skal…

..lave når vi er sammen, og idag havde hun spurgt om jeg ville med på stranden…

I min verden tænkte jeg derfor: strand = bikini, afslapning og hygge!!! Men der tog jeg fejl!!!

Jeg troppede op i min bikini, shorts og kipklappere, og fandt Crystal i lange bukser sneaks og sweater…”hmmm – jeg tager lige lidt ekstra tøj med” tænkte jeg – og det må jeg indrømme at jeg blev glad for senere.

Just another day at the beach....or not!!!

Just another day at the beach….or not!!!

Vi skulle nemlig ikke bare lige rundt og hjørnet på den smukke flade sandstrand i fx Venice, nej, vi skulle ud og undersøge verden, så vi kørte langt ud i Malibu til den smukke strand “El Matador”, som er fyldt med klipper, fugle og sea caves…

En vild med på surfborad med paddel...

En vild mand på surfboard med paddel langt ude på havet…

Vi skulle ned af en masse klipper og trapper for at komme ned til stranden, og her fandt vi så et hyggeligt sted hvor slog “camp”…

Et fotohoot var igang da vi ankom...

Et fotohoot var igang da vi ankom…

Vi havde købt nogle sandwich i Malibu Country Mart som vi spiste mens vi nød udsigten – og jeg iklædte mig mere og mere tøj, da det absolut var mere blæsende og køligt end jeg havde regnet med…men stadig skønt…

Vores lille "Camp"...

Vores lille “Camp”…

Crystal er en sand kunstner, og ser muligheder og skønhed i alt – hvilket er meget specielt, til tider skørt, men også virkelig befriende – jeg kender ingen som hende, og det skønne er at hun også har virkelig meget selvironi, så når jeg ikke lige kan se eller føkge hende, kan vi lave grin med det og vi har det SÅ sjovt sammen – på trods af vores forskelligeheder…som der er mange af!

"it's beautiful but you gotta remember it's just a lot a black birds sitting on white poop" - Crystal. Hahaha

“It’s beautiful, but you gotta remember it’s just a lot of black birds sitting on white poop” – Crystal. Hahaha

Derefter gik vi på jagt efter nye fotomuligheder – hun både maler og fotograferer – og vi havde en fest…

Crystal på jagt efter det perfekte billede - hun kom i tør ind skal det sige...

Crystal på jagt efter det perfekte billede – hun kom ikke tør ind skal det sige…

Pludselig begyndte solen af gå ned, kulden at melde sig, og jeg opdagede at tiden var løbet fra os, da jeg skullle være til middag i Brentwood kl 19, og vi var langt væk…

Solnedgangen - så smuk...

Solnedgangen – så smuk…

Men en skøn dag, i skønt selskab, omringet af skønhed – whats not to love!!!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

One Response

Leave a Reply