Dream Big, live large and fight for it… 

Man skal aldrig være bange for at gå efter sine drømme – ihvertfald ikke hvis du spørger mig…

Jeg har altid beundret Marilyn Monroe - jeg synes hun var en skøn skuespiller - og sin helt egen...

Jeg har altid beundret Marilyn Monroe – jeg synes hun var en skøn skuespiller – og sin helt egen…

Man skal også være klar til at få nogle gevaldige slag over fingrene på vejen, men i det store hele tror jeg på at man bliver et gladere og mere helt menneske.

Jeg ville ihvertfald aldrig kunne…

…leve anderledes!

Jeg ved selvfølgelig godt at mange synes at jeg er lidt vild eller skør når jeg træffer de valg som jeg gør – som fx. at flytte fra hjem, kæreste og familie til den anden side af verden, på et tidspunkt i livet hvor de fleste andre køber hus og får børn – og det forstår jeg sagtens. Men jeg er den slags menneske der simpelthen bliver nødt til at leve mit liv fuldt ud, på den måde som jeg mener er bedst for mig -og ikke bare følge hvad der er det “normale” eller “rigtige” for andre.

Det er egentlig også helt fint med mig at alle ikke forstår mig – så længe de respekterer mig og mine valg, ligesom jeg selvfølgelig skal respektere deres – for jeg er tro mod mine drømme og ambitioner, jeg kæmper for dem, og tager de slag der kommer på vejen – og prøver at være et godt mennesker og passe på dem der er vigtige i mit liv på vejen.

Jeg vil bare ikke sidde og se tilbage og tænke “åhhh, hvis jeg nu bare havde gjort det”…

Så vil jeg hellere springe ud i det, og prøve mine grænser af, og når jeg så en dag får nok (eller Gustav gør), så må jeg jo tage den derfra, og evaluere og så beslutte hvad næste skridt skal være.

I min verden er livet bare så skrøbeligt, og ingen af os ved hvor længe vi er her, så jeg vil prøve at få det meste ud af det – og levet det fuldt ud…

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Leave a Reply