Distortion – jeg kan lide konceptet!!!

Igår startede Distortion i København, og det foregik i K -hvor jeg selv bor – så jeg skulle da lige ud at kigge på det…..

Vejret var ikke i top, så jeg havde egentlig planlagt at det ikke skulle blive den helt store aften….men sådan skulle det ikke gå! Jeg gik sammen med mine venner – Ingeborg og Krikke – ud i byen ved en 18 tiden, og allerede efter få meter kunne vi mærke den fantastiske stemning. Alle mennesker var glade (folk smiler for en gangs skyld når man for øjenkontakt!!!), der var fed musik, og masser af øl og drinks – whats not to like!

Vi gik lidt rundt – vi bevægede os dog meget langsomt da vi hele tiden mødte folk vi kendte. Vi var en tur forbi Kroprinsensgade, Vor Frue kirke, Gråbrødre Torv osv., men vi endte i Studiestræde, hvor vi løb ind i en stor flok venner – og vi havde en fest!!!!

Aftenen er lige ved at starte…vi havde mistet Ingeborg en stund, men fundet – Pernille, Ditte, (Krikke), Rune, Sandra og Therese

Jeg kan virkelig godt lide konceptet med, at der bare er fest og glade dage i alle gaderne, og at alle er velkomne….og jeg tror også det gør noget super fedt for byen.

Vi så en masse turister, der gik rundt med store øjne og prøvede at forstå hvad der foregik i København! Det må sgu os være lidt af et chok, hvis man ikke ved hvad der foregår, men kun ser at der er dansende mennesker overalt i gaderne! Men jeg kan som sagt lide det! Jeg synes det giver, så meget liv, kant og stemning til byen!!!

Fest og glade dage i Studiestræde…

Studiestræde…

Vor Frue kirke…

Ditte ved Vor Frue kirke….

Vor Frue kirke…

Vestergade…

Skindergade…

Afslutningen på aftenen – i vinduet på casa Shop står deres nye lysestage….hmmm

 

Det var desværre lidt hårdt at skulle op at bokse imorges, men jeg gjorde det, for som Ashira siger så gælder det jo bare om at rejse sig igen – “play hard, train hard” som han siger!…så det gjorde jeg…puha….

Lidt smadret, men jeg klarede det…

Nu starter dagen for alvor – jeg skal lave ansøgning sammen med Neel om støtte til Teater Alpha’s nye sæson…..

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Leave a Reply