Detox – det var tiltrængt!!!!

Inden vi gik igang....

Inden vi gik igang….

Det har virkelig været en hård – men virkelig dejlig – jul!!! Altså for min lille krop!!

Der er blevet drukket og spist som var der ingen imorgen, og selvom jeg faktisk har været ret flittig med træningen i Wellcome, så synes jeg at jeg følte mig lidt tungere og mere oppustet end hvad godt er – og det kan jeg virkelig ikke lide!!!

Heldigvis havde jeg lidt set det komme – hahaha – så jeg havde bestilt tid igår hos min yndlings behandler Merete til en DetoxWrap fra gerard’s – og det var virkelig godt tænkt. DetoxWrap er en eksfolierende kropsbehandling, der dræner, opstrammer og stimulerer kredsløbet, samtidig med at den nærer huden og gør den blødere og glattere. Man starter med at blive smurt ind i forskellige cremer og mudder, og derefter bliver man “wrapped” i en slags folie og et varme tæppe, og her ligger man så i et godt stykke tid, mens produkterne virker – skønt!!

Helt "wrapped"!!!

Helt “wrapped”!!!

Jeg har det SÅ meget bedre idag, og selvom den selvfølgelig ikke kan udføre mirakler, så er det en god start til at blive motiveret til at komme tilbage til sit normale jeg. DetoxWrappen fjernede ihvertfald 16,8 cm fra min krop – og det vil sige at jeg kom af med en del affaldstoffer osv. – så jeg er ret godt tilfreds….

Jeg kan se og mærke en forskel, og det er fandeme skønt…så jeg har tænkt mig at hoppe ind i 2013 som den bedste “Julie” jeg kan være – og ikke en tungere, slappere version!!!

Afsted med mig 😉

 

 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

5 Responses

 1. Birgit

  Hvor ligger den klinik. Har søgt på nettet. Godt nytår

 2. Katrine

  Hej julie . Hvor har du fået behandlingen henne? Ville jeg meget gerne prøve :)
  Mvh Katrine

  • julie

   Hos BodyImage på Hauser Plads. Men ellers spørg hos Gerard’s (link i indlægget) og hør dem hvilke klinikker der ellers laver behandlingen som ligger tæt på dig :) Men BodyImage er et rigtig godt sted ellers :)
   Enjoy :)
   Kh. Julie

Leave a Reply