Der arbejdes på fuldt tryk…

SÅ er jeg tilbage efter ALT, alt for lang tid væk fra bloggen….

.......

Jeg har bl.a. gang i et spændende projekt med disse to lovelies…

Nogle gange kører livet bare på fuldt blus, og der har virkelig ikke været et eneste sekund i overskud de sidste par måneder. Hvilket jo er positivt, da der sker super mange spændende ting, men det har så desværret været på bekostning af bloggen!

Men nu er jeg altså tilbage – og jeg vil…

…prioritere at få skrevet herinde igen – så jeg håber selvfølgelig at I forsat vil følge med…der kommer til at ske mange spændende ting de næste mange måneder…

Jeg skal nok løbende løfte sløret for hvad der sker, men først og fremmest kan jeg fortælle at Laura, Neel og jeg sidder og udvikler på en ny tv-serie, og det er SÅ sjovt og fantastisk at arbejde sammen igen.

Det bliver sjovt, grænseoverskridende og noget helt andet end man er vant til at se os i – så det glæder jeg mig meget til at komme videre med.

Derudover skriver jeg på en masse andre ting – både til film og tv, og så har jeg sgu været tilbage på skolebænken for at lærer noget nyt og jeg har gang i projekter i både NY og her i LA hvor jeg stadig er. Derudover kommer både min film og tv serie ud til sommer, samt jeg skal lave teater hjemme i Danmark….wuhuuu…

Så gang i den – men det er trods alt sådan jeg bedst kan lide det – så jeg tager det kun som noget positivt….

Mere imorgen….I’m back 😉 !!!!

 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Leave a Reply