Den vildeste behandling ever…

…jeg har seriøst aldrig prøvet noget lignede – og jeg har prøvet en del!

De lækre produkter Merete brugte til behandlingen...

De lækre produkter Merete brugte til behandlingen…

Jeg går jo som de fleste nok ved jævnligt hos min yndlings behandler Merete Klitgaard hos MKCPH. Vi beslutter sjældent hvad der skal ske før et par dage inden, afhængig af hvad min krop og hud har brug for.

Denne gang skulle vi prøve noget helt nyt og jeg var faktisk ret spændt…

Jeg skulle have en Massada Coffee Cupping massage. Den skulle fjerne affaldsstoffer, detoxe og fjerne cellulitus osv. Det lød jeg ret godt, men jeg var som altid lidt skeptisk, da jeg ikke tror på mirakler – indtil nu. Hahaha…

Merete havde sagt at Cupping terapi giver synlige resultater allerede efter 1. behandling, og at den som sagt skulle nedbryde cellulite og stimulerer dræning af affaldsstoffer, og stramme huden op.

Vi gik i gang og behandlingen tog omkring 2 timer og jeg kan lige så godt sige det – det var ikke to timers afslapning, da de små “cupper” virkelig tog fat, og man kunne virkelig mærke at der skete noget – hvilket jeg dog tog som noget positivt, da det måtte betyde at hun havde fat i noget “godt” – tænkte jeg. Det hjalp nok heller ikke meget at jeg havde trænet hårdt dagen inden, og var mega øm!

Jeg blev som altid smurt ind i lækre serumer og cremer til at starte med, og derefter gik vi igang med Cuppingen (sugekopperne) – som var den hårde del af behandlingen – og derefter lå jeg i ler indhyllet i et varmetæppe – hvilket var så skønt!!!

Når man udfører Cupping skabes der et delvis vakuum i sugekoppen på huden, enten ved hjælp af varme eller ved at suge pumpe. Det får det underliggende væv til at trække sig op i koppen, dette har en hjælpende effekt på kapilær systemet og hjælper til at transportere ophobede ”giftstoffer” væk, og er altså derfor man kan mærke at de tager fat!

Ja kønt er det ikke - men det virker!!!!

Ja kønt er det ikke – men det virker!!!!

Og jeg må sige at resultatet er bedre end noget andet jeg har oplevet, så vildt!!! Det var som om jeg havde fået ny og HELT glat hud over HELE kroppen – og jeg har aldrig haft det bedre da jeg gik fra en behandling – selvom den ikke var helt så afslappende som mine behandlinger hos Merete plejer at være!!!

Det kan virkelig anbefales, men som altid skal det være hos en der ved hvad de laver, så tjek op på behandleren osv inden du bestiller til…og så kan du godt begynde at glæde dig!!!

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Leave a Reply