Den perfekte sommerhud…

Sommeren er jo over os (selvom det ikke altid virker sådan når man er i DK), og det betyder jo også at mange af os rejser og får masser af sol osv., og selvom det jo er SÅ skønt, så er det altså vigtigt at passe på vores hud mens vi er i solen, men det er også vigtigt at gøre den “klar” inden vi skal i solen…

Heaven...

Heaven…

Jeg var derfor forbi min absolutte yndlings “hud-guru”… Merete fra MKCPH og hun gav mig den dejligste sommer behandling, og gjorde mig helt klar til Frankrigs sol…

 

100 5 afslapning mens masken og serumen m.m. virker - her indhyllet i varmetæppe

100 5 afslapning mens masken og serumen m.m. virker – her indhyllet i varmetæppe

Jeg ved aldrig helt hvad der skal ske når jeg kommer til Merete, da jeg altid bare lade det være op til hende at bestemme hvad min hud har mest brug for…

Jeg havde ikke været hos hende alt for længe, da jeg jo har været i USA, så jeg glædede mig som et lille barn til at komme i hendes kyndige behandling.

Merete valgte denne gang, at jeg skulle have en “Green Tea Body Peeling” –  som er en behandling der holder huden sund og reducerer synlige tegn på ældning. Yay 😉

Det er også en behandling Merete anbefaler før en sol ferie, da den giver en smukkere tan, samt øget blod og lymfe cirkulation, anti-cellulite, virker mod stress og så er den anti-age.

Det kombinerede hun med Massada patenteret Neluhm Serum til min ansigts massage og afsluttede med Neluhm creme. Den testede effekt er styrker hudens evne til at fastholde fugt-fedt balance, regenererer vævet og øger elastin og kollagen, hvilket resulterer i en reduktion i rynker, samt reducerer dybden af rynker, især omkring øjnene og på panden!!

What’s not to like..

Massada...så lækkert.

Massada…så lækkert.

Det var den skønneste behandling – hun startede med en ansigts og kropspeeling med Green Tea antioxidanter, som tilfører vitalitet, ren energi og dyb afslapning: Præcis som en eksotisk og forfriskende ferie – yummy.

Derefter brugte Merete en bestemt massage teknik, til at få olierne og cremerne dybt ind i huden og vævet, og jeg kan godt love for at både jeg og min hud var i himmelen bagefter – jeg følte mig seriøst svævende, og min hud strålede. SÅ dejligt – og præcis hvad jeg havde behov for.

Jeg kan virkelig anbefale denne behandling hvis man er på vej på ferie eller skal ud i solen – jeg plejer at lide af soleksem, og nu har jeg været i solen i et stykke tid, og INTET  – SÅ fedt.

Merete er og bliver altså min hudguru – jeg kan ikke sige det nok 😉

Hold øje med bloggen de næste par dage, for der kommer snart et virkelig godt tilbud på en af mine yndlings produkter…wuhuu!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Leave a Reply