Den perfekte søndag – hike, vin og gode venner…

L.A. har jo SÅ meget at byde på, men når man bor her er det ikke altid man får udnyttet alle mulighederne – desværre…

Yummy...

Yummy…

Heldigvis er der også dage hvor man netop får udnyttet det fuldt ud – og de dage er SÅ fantastiske….

Sidste søndag havde jeg taget ja-hatten på og… sagt ja til en dag fuld af sjov med en masse mennesker jeg faktisk ikke kendte. Min veninde Diana havde inviteret mig med på først en hike og bagefetr til vinsmagning med en masse forskellige mennsker fra hendes gym. jeg tænkte…WTF og tog som sagt ja-hatten på…og det e rjeg sgu glad for at jeg gjorde (er det næsten ikke altid sådan at man er glad for det man gjorde og sjældent det omvendte??!!!)

Hike til der hvor "Mash" serien blev optaget...

Hike til der hvor “Mash” serien blev optaget…

Vi mødtes kl 9.30 ved foden af hiken, og spenderede de næste 2-3timer med at gå og snakke med alle mulige søde og spændende nye mennesker – og det var virkelig en positiv oplevelse. Vi endte der hvor MASH serien blev optaget i Santa Monica Mountains, og derefter kørte vi i samlet flot til Malibu Wines, som nok er et af mine nye favorit steder her i Los Angeles…

Venner, sol og vin - hvad mere kan man ønske sig...

Venner, sol og vin – hvad mere kan man ønske sig…

Det er et “winery” der ligger op i bjergene i Malibu, og så kan man komme til vinsmagning, og ellers bare hænge ud og nyde udsigten og stedet. Vi var desværre ikke lige forberedte nok – da de fleste andre havde tæpper og picnic kurve osv med, så man kan lave picnic i de smukkeste omgivelser, og så køber man vinen der på stedet – og så er der live musik og bare mega god stemning i solen…

Jeg var VILD med det….jeg var dog i bil (total rookie mistake), så der skal snart tages revanche, som skal være meget bedre planlagt med mad, og hygge – og selvfølgelig i Uber denne gang :)

Jeg glæder mig allerede….

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Leave a Reply