Den perfekte fredag aften…

Her er i LA sker der jo altid en milliard ting, og mulighederne for hvad man kan lave er uendelige!

What more do you need....

What more do you need….

Men – nok netop derfor – er det nogle gange helt skønt at…

komme helt ned i gear og bare trække stikket og lave noget helt andet.

Min veninde Diana (som også er dansk) og jeg var i lidt mærkeligt humør fredag dag, og kunne ikke rigtig finde ud af hvad vi havde lyst til. Vi vidste bare at vi gerne ville ses.

Det gik så op for os at måske var dette aftenen hvor vi netop ikke skulle lave særlig meget andet end netop “bare” at ses!

Så vi kom op med den mest geniale plan…

Vi mødtes hos mig kl 17, og gik en lang tur – endte ved et lækkert supermarked og købte salater, snacks, chips, is og vino – og så gik vi ned til et sted der hedder “The Palisades bluffs” hvorfra man kan se den smukkeste solnedgang – og der stillede vi så op til picnic og hygge!!!

Måske den bedste is EVER:...

Måske den bedste is EVER:…

Og vi fik rigtig snakket, grint – og næsten grædt ( :) ) – og havde det fantastisk, indtil mørket for alvor sneg sig på, og vi bevægede os hjemad, hvor picnicbænken blev skiftet ud med sofaen og senere sengen…

Alt i alt den dejligste aften – hvor vi virkelig bare var sammen og fik snakket, og revet stikket ud for en gangs skyld – og bare var til stede!!!

Wow....

Wow….

Gud hvor er det vigtigt at huske i ny og næ – især i vores hverdag hvor de fleste af os har alt, alt for travlt til at komme ned i gear og virkelig reflektere over tingene…og det tror jeg sgu er vigtigt at huske!!!

God uge derude – og pas på jer selv!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Leave a Reply