Dansk design når det er bedst…

NU Denmark butikken i Hollywood...

NU Denmark butikken i Hollywood…

Det er altid fantastisk når noget dansk klarer sig godt ude i den store verden – om det er skuespillere eller musikere, design eller tøj mærker – eller noget helt femte – så synes jeg sgu altid det er et godt gået af lille Danmark….

…og vi skal huske at støtte op om hinanden og hjælpe hinanden hvor vi kan – synes jeg :)

På et lille visit...

På et lille visit…

For nyligt opdagede jeg fx at det danske tøj mærke NU Denmark har en mega flot (og kæmpe stor) flagship butik midt på Sunset Plaza her i Hollywood – hvilket er en af de absolut mere prominete adresser herovre….hvilket jeg sgu synes er ret godt gået!!!

Jeg var selvfølgelig inde og sige hej til de søde piger i butikken – og forelskede mig i nærmest alt derinde…

Det er absolut ikke sidste gang jeg kommer forbi – dansk design SÅ tæt på – det er nu skønt…

I'll be back...

I’ll be back…

Du kan selv tjekke deres tøj ud her

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Leave a Reply