Cabaret, sjov og skønne damer…

Jeg har haft den skønneste weekend – med masser af sol, sjov og skønne mennesker…

Tøserne på vej til show...

Tøserne på vej til show…

Fredag eftermiddag var jeg lige et smut forbi Dennis Knudsen og få lavet mit hår (da det var stærkt tiltrængt) og derefter direkte ud at mødes med disse skønne piger, og så afsted til Hive, hvor vi var inviteret til premieren på et nyt Burlesque show/Cabaret….og det var altså noget ud over det sædvanlige…

Søde Lykke og jeg inden showet i igang...

Søde Lykke og jeg inden showet gik igang…

Vi vidste ikke helt hvad vi skulle forvente af showet, og jeg skal love for at det blev en fredag aften ud over det sædvanlige – jeg mindes ihvertfald ikke sidste gang jeg sad og så på en pige ligge næsten nøgen under en ko, og oversprøjte sig selv med mælk fra yveren!!! Hahaha – det var sersiøt så rablende…

Den havde jeg ikke lige set komme...

Den havde jeg ikke lige set komme…

Men der var også mange andre acts med dans, sang, humor og ja…show – og alt i alt må jeg sige at vi var godt underholdt i de 2,5 time showet stod på….

Alle de medvirkende...

Alle de medvirkende…

Det mest imponerende var dog en mandlig akrobat, som var intet mindre end fantastisk – han kunne simpelthen gøre ting med sin krop som vi andre kun kan drømme om, og man kunne seriøst se hver eneste muskel bevæge sig – så vildt!!!

Nyt hår - glad pige...

Nyt hår, nye oplevelser = glad pige…

Alt i alt en super underholdende aften i selskab med skønne mennesker…

 

 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Leave a Reply