Bugs…

img_0270.jpg

Forleden var jeg til et super interessant foredrag i kødbyen omkring spiselige insekter, og hvad de kan betyde for os i fremtiden. SÅ spændende…

SÅ yummy...dessert...

SÅ yummy…dessert…

 

En lille haps...

En lille haps…

Jeg har før smagt bl.a. græshopper og er egentlig ret stor tilhænger af at de bliver en integreret del af vores madkultur, da fordelene er enorme, og så må man bare lige komme sig over at det ser lidt specielt ud i starten når man skal vænne sig til at spise dem – det er jeg ret sikker på at vi også ville synes at både kylling, fisk og kød ville gøre hvis vi pludselig skulle spise det og ikke var vant til det. Prøv at se på disse tal – lige så meget (faktisk lidt mere protein som kød og kylling) mindre fedt OG så er der fiber i….whats NOT to like…

Prøv bare at se på tallene - de taler for sig selv....

Prøv bare at se på tallene – de taler for sig selv….

 

En lille snack....

En lille snack….i friture – som smagte SÅ godt!!! Virkelig.

Du kan læse meget mere om spiselige insekter her og hvad godt det kan gøre for os…

Sådan bor de og er glade....

Sådan bor de og er glade….

Jeg er ihvertfald kæmpe fan og håber at I vil følge mig og gå initiativet i møde med åbne arme (smagsløg) – de smager faktisk skide godt og så er det ALTID sjovt at prøve noget nyt.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Leave a Reply