Breakups are a bitch….

En af mine gode veninder her i Los Angeles, har lige været igennem et virkelig grimt breakup…

Og som vi alle nok ved – så er det seriøst noget af det værste der findes – ihvertfald efter min mening.

Man føler at hele ens verdens bliver revet væk under en – og der er intet man kan gøre.

Jeg vil ikke gå i detaljer mht. hvad der er sket, men blot dele denne sms med jer, og jeg kan sige så meget som at han virkelig har været en klaphat (og jeg tager ikke bare hendes parti fordi vi er veninder) og nu var det ligesom nok.

Jeg har aldrig været fan af breakup sms’er, men nogle gange er der ingen anden udvej. Hun besluttede sig derfor – efter 2 måneders helvede, hvor hun har kæmpet og kæmpet – for at sende ham denne besked, og jeg er vild med den!

“I know how you appreciate an insightful quote, so here’s my favourite one: Respect yourself enough to walk away from anything that no longer serves you, grows you or makes you happy. I no longer feel the love, I stopped growing and I’m no longer happy. In my world actions speaks louder than words, and I think your lack of actions speak very clearly. So I’m walking away.”

Nu kan hun virkelig gå derfra med hovedet højt – og tro mig hun har prøvet alt!!!

You go girl…

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Leave a Reply