Botox….bare uden botox!!!

Jeg går jo rigtig meget op i at pleje min hud og passe godt på den, men jeg vil gerne gøre det så naturligt som muligt, og er derfor ikke en af dem der er hoppet med på Botox vognen…

Ny spændende behandling fra Masada...

Ny spændende behandling fra Masada…

Hvilket jeg faktisk heller ikke kan forestille mig at jeg gør…ikke at jeg har noget som helst imod det – andre må gøre præcis som de vil – jeg bryder mig bare slet ikke om tanken om at få sprøjtet noget ind under min hud, og tænker at når der er så meget man kan gøre for at få en flot og sund hud på en meget mere narurlig måde så vil jeg langt hellere det…

Jeg har jo min “skønhedsguru”……Merete Klitgaard (MKCPH) som jeg trofast går hos, og hun har heldigvis fuldstændig styr på hvad min hud har brug for og passer på den. Jeg synes dog at den var blevet lidt trist at se på, og kunne også mærke at den ikke var helt så stram i ansigtet som den plejede at være og det var jeg absolut ikke glad for!!

What to do… heldigvis havde Merete svaret!!

Hun havde valgt at jeg idag skulle have en PEARL & BOTOX EFFEKT TREATMENT, der har til formål at genvinde hudens ungdom og fasthed hvilket jeg jo synes lød ret skønt. Den kan både laves på folk som har fine linie som mig, eller hvis man har rynker skulle de reducers med op til 32% gennem forbedring af hudens elasticitet – WOW…dog var den eneste downside, at jeg skulle have små nåle sat i huden – og det skal lige siges at jeg er SÅ bange for nål – men Merete forsikrede mig om at det ikke var slemt, så vi gik i gang..

Hun startede med at lave en mild eksfolierende rens, med flydende guld og mineraler fra det døde hav, der øger effektiviteten af de fugtgivvende & beskyttende ingredienser, reperarer & toning. Derefter fik jeg en lækker maske i ansigtet som Merete masserede ind med en helt speciel og skøn teknik, som gør huden helt klar til behandlingen…

Nålene er heldigvis bittesmå, så man kan intet mærke...

Nålene er heldigvis bittesmå, så man kan intet mærke…

Og så skulle vi for alvor i gang :) Merete satte ca. 18 små nåle i ansigtet på mig – og hun havde helt ret – det gjorde på ingen måde ondt. Det skal lige siges at hun inden hun gik igang havde lavet en grundig hudanalyse og undersøgt hvor jeg havde spændinger osv, så hun vidste præcis hvor nålene skulle sidde. De skulle så sidde der i ca. 30 min, hvorefter de blev fjernet og hun sluttede af med endnu en omgang cremer og massage og jeg skal love for at min hud seriæst strålede da jeg gik derfra. Fuldstændig fin og glad for babyhud, og ingen tegn på de dumme nåle 😉 …

Jeg synes jo det var så interessant at huden kan blive så fin uden botex eller andet, så jeg bad Merete forklare lidt mere om behandlingen…

Hun siger således: “Japansk lifting og acupunkture til hudforyngelse er en sikker og ikke kirugisk behandling til at reducere tegn på ældning. Akupunktur lifting, er meget mere end en kosmetisk behandling, det er en foryngende og løftende proces designet til at hele kroppen til at se yngre ud.

Akuputure liting blev oprindeligt udviklet til at behandle lammelse i ansigts muskler, men er i dag anerkendt for dets anti-age og skønheds effekt.

Vi arbejder ud fra to aspekter, den ene er lokal behandling og den er ”rod” behandling.

Lokal behandling relatere direkte til lokale aldrings tegn, og ”Rod” behandling behandler den underlliggende årsag til aldringsårsager, som hormonbalancen, følsesmæssige stress, kropsholdning, muskelmyoser. Behandlingen anbefales som en kur for ved vedligeholdende behandlinger for et længerevarende.

Konsekvenserne af akuponkture lifting, er at fine linier elimineres og rynker mindskes, poser under øjene og hævelser reduceres. Hængende øjenlåg og dobelthager løftes. Akuponkture lifting givet blod og lymfe cirkulation til ansigtet, øget kollagen produktion, sammentrækning af muskeltonus og derma, mindskning af porer og acne.

Akupunkture Lifting vs. Filles

Akupunkture Lifting har ingen bivirkninger eller risiko for vansiring

Akupunkture lifting kan ikke omforme en næse eller hage

Akupunkture forbedre hudens generelle sundhed

Lette blå mærker kan forekomme, som forsvinder 1-3 dage efter.

Inden Akupunkture laves en række test og der udredes for kontraindikationer, som diabetes, hjerte problemer, gravide, forkølet, feber, herpes udbrud eller bløder sygdomme”.

Jeg spurgte hende derefter om det kun virkede på mig fordi jeg ikke rigtig har rynker, men kun fine linier, men hun fortalte at hun har haft super gode resultater med folk der har haft rynker osv. De forsvinder selvfølgelig ikke helt – der findes jo ikke mirakler – men man skulle også der kunne se rigtig gode resultater…

Min hus bliver SÅ fin... ;)

Min hus bliver SÅ fin… ;)

Jeg skal have 6 behandlinger for at nå den optimale effekt, og jeg har nu fået 3 – og jeg må sige at jeg er imponeret…jeg skal nok vende tilbage med en update når jeg er helt færdig…

Men flot er det ihvertfald indtil videre…

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Leave a Reply