Boksning – my addiction…

Boksning er og bliver altså min favorit sport…

....

….

Jeg bokser efterhånden ca. 4-5 gange om ugen, og det er altså den bedste form for…

…motion ever – samtidig med at det er SÅ sjovt – og hårdt!!

1 time flyer fasted, og bagefter er man fuldstændig gennemarbejdet og har brugt hver muskel i sin krop, hvilket jeg synes er så fedt…

Med min træner - Ashira Oure...

Med min træner – Ashira Oure hos Well-come fitness…

Jeg er begyndt at kombinere min boksning det med 1/2 times Grit (høj intensitets vægttræning på hold) eller med ca 5-10km løb, og jeg kan virkelig mærke og se forskel – jeg skal dog holde nøje med at jeg ikke overtræner, da det nærmest kan være værre end slet ikke at træne, da kroppen kan blive gammel før tid – og det vil vi jo ikke have vel :)

 

Mine nye handsker...de gamle var SLIDT op... ;)

Mine nye handsker…de gamle var SLIDT op… ;)

Men min boksning har altså første prioritet – jeg er addicted – og jeg er vild med det!!

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Leave a Reply