Boksning…jeg bliver aldrig træt af dig!!!

Jeg har skrevet om det før, men jeg synes det er på tide at nævne det igen – min kærlighed til boksning!!!

I mit rette element...

I mit rette element…

Jeg elsker virkelig at bokse! Ikke bare motionsbokse (selvom det også kan være sjovt i ny og næ) – nej rigtig boksning, med teknik, udfordringer og “tæsk”.

Jeg elsker sporten, og kunsten ved at være god til det. Det kræver nemlig sin mand – eller kvinde…for er du ikke obs og til stede non stop, så er der betaling ved kasse 1 lige på stedet, og det synes jeg er fantastisk. Man bliver hele tiden udfordret.

En hård dag i ringen er slut....og jeg er lykkelig!

En hård dag i ringen er slut….og jeg er lykkelig!

Jeg har bokset i snart 8 år, og jeg lærer noget nyt nærmest hver eneste dag. Man kan aldrig bare hvile på lauerbærne, men må hele tiden anstrenge sig og bevæge sig.

Tilgengæld bruger man også HELE sin krop hele tiden, og det er derfor også verdens bedste workout.

Du skal hele tiden være i bevægelse og enten slå eller undgå at blive ramt. Man kan derfor mærke at man bliver hurtigere og stærkere – og jeg elsker at udfordre mig selv – så mine trænere presser mig også hver eneste dag.

Jeg kan dog virkelig se resultater – og mærke det – nærmest dagligt bliver jeg komplimenteret af folk der kommenterer min styrke eller mine færdigheder – og det gør mig selvfølgelig super glad – da jeg arbejder hårdt på at rykke mig og blive bedre hver eneste dag! Jeg er dog på ingen måde verdensmester, og bliver som sagt rettet og lærer nye ting hver eneste dag, så dette er dog på ingen måde skrevet for at være selvfed eller for at blære mig med hvor stærk jeg er – nej, det er en opfordring og forhåbentlig en motivation til jer der synes at det er surt at træne eller ikke kan finde glæden ved det – men som gerne vil.

Prøv at mærk efter og virkelig se om du at finde ud af hvad der kan gøre dig glad, og hvad du synes ville være sjovt at prøve – om det er ballet eller boksning er underordnet – bare noget du vil holde af at lave. For så vil du få rørt dig og måske ligesom mig blive afhængig – og det er det fedeste rush i verden.

Onwards and upwards – I love it!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Leave a Reply