Bike trip….I leaned my lesson…

Det har jo lige været Halloween, og en fantastisk aften endte med en regnskyl fra en anden verden – SÅ vildt!!!

Smuk morgen...perfekt dag til en lille roadtrip...

Smuk morgen…perfekt dag til en lille roadtrip…

Men det betød også at man vågnede til den smukkeste morgen – sol og blå himmel…

Jeg har længe gerne ville prøve at…

…cykle fra Santa Monica til Manhatten Beach og tilbage (ca. 58 km i alt), da man kan køre langs stranden hele vejen, og det bare skulle være en super fed tur. Så det besluttede jeg mig for at gøre med en god ven i lørdags…

Men så skal man jo bruge en cykel!!! Og det havde jeg ikke lige…så jeg lavede et impuls køb og stod pludselig med en lyserød Beach Cruiser (som er en ret tung og ikke særlig funktionel cykel)!!!! Hvilket set i bagklogskabens lys, nok ikke var det smarteste valg til en meget lang cykeltur, med en del bakker!!!

Min nye cykel...

Min nye cykel…

Men afsted med os – og Carlo i cykelkurven – og ud i det blå…

Turen derned gik okay – den var hård, men solen skinnede og jeg havde masser af energi…

Vi spiste en dejlig frokost, fik en is og så skulle vi tilbage – da vi faktisk havde en fest som vi skulle nå tilbage til!

Og SHIT en tur tilbage!!! Seriøst – mine ben føltes som om de var fyldt med bly, og for at det ikke skal være løgn, så ender turen til mit hus med en MEGA stejl 2 km lang bakke – absolut ikke drømmen lige der…

Art af @venicebeachartist - så cool....

Art af @venicebeachartist – så cool….

Men vi klarede den – og havde alt i alt en helt fantastisk dag – og jeg vil klart gentage successen – bare ikke på en beach cruiser…

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Leave a Reply