Besøg…SÅ skønt!!!

Min dejlige mor har lige været på besøg herovre i en uge – inden jeg startede optagelser – og SHIT hvor var det en helt fantastisk uge!!!

Min dejlige mor...

Min dejlige mor…

Jeg nød seriøst hvert sekund!!!

Jeg er meget, meget…

…tæt på min mor, og jeg synes det er virkelig hårdt ikke at se hende særlig ofte – selvom vi snakker sammen i telefonen, så er det jo langt fra det samme. Så at være så heldig at have en hel uge sammen, hvor vi bare kunne hygge, snakke, grine og nyde hinandens selskab var simpelthen så fantastisk!!!

Good times....

Good times….

Min mor har besøgt mig i LA mange, mange gange før gennem årene, og vi behøver derfor ikke “se” eller “nå” noget specielt – hun kender det hele – men kan bare gennemhygge, hvilket er så fantastisk! Og det gjorde vi i den grad! Dete neste negative var at ugen gik alt for hurtigt – hahaha – men sådan er det jo!

......

Vi var på Getty….

 

...været på Getty...

…hyggede…

 

..spillet tennis...

..spillede tennis…

Hold kæft hvor skal man huske at sætte pris på hinanden – og specielt på sine forældre – for man ved aldrig hvad der sker!

Og selvom jeg slet ikke kan holde den tanke ud, så prøver jeg virkelig at nive mig selv i armen dagligt, og huske mig selv på at nyde hver sekund jeg har sammen med både min mor og far – for jeg er SÅ taknemmelig og SÅ stolt af at kunne kalde dem min mor og far!

Og det skal man sgu ikke tage for givet!

VI har nydt det big time...

VI har nydt det big time…

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Leave a Reply