Beach workout in the sunrise – life is good…

Når man er så heldig pt at bo i Californien – i en by hvor det er godt vejr ca 360 dage om året, så gælder det jo også om at udnytte det fuldt ud – hvilket jeg fx gør ved at træne på stranden om morgenen…

Sådan så det ud da jeg parkerede min bil imorges...

Sådan så det ud da jeg parkerede min bil imorges…

Det hjælper altså gevaldigt på humøret at vågne til…

…denne udsigt om morgenen. Og det giver mig virkelig meget energi til at klare alt – både godt og ondt – når jeg lige er blevet “tæsket” igennem af Big Mike på stranden  i hans Ultimate Beach Workout…

Dagens bane...

Dagens bane…

Det er en sindssyg hård, men virkelig fed træning, hvor vi løber i sand m.m. mens vi bruger sandsække og kropsvægt som modstand…

Så kan man ikke andet end at smile vel...

Så kan man ikke andet end at smile vel…

SÅ fedt!!! Så nu er jeg virkelig klar til at komme igang med dagen…

Wuhuuu – let’s go!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Leave a Reply