Back in LA…

Efter en skøn, skøn sommer i Danmark er jeg nu tilbage i LA hvor jeg skal være de næste par måneder…

Afsted med mig...

Afsted med mig…

Det er altid lidt af en omvætning at komme tilbage, og ind i rutinen (og det er selvfølgelig absolut ikke sjovt at være væk fra familie, venner og specielt Gustav!!!!). Heldigvis har jeg…

…også nogle fantastiske venner her, så jeg prøver at se på det positive…

Og det er der fandeme også meget af.

Selvom jeg lever i en usikker verden, hvor jeg aldrig ved hvad der sker imorgen, og arbejder i en mega usikker branche, så følger jeg mig heldig og er mega taknemmelig over at jeg har de muligheder jeg har og de oplevelser jeg får….

Can't really complain right...

Can’t really complain right…

Ja, jeg ved som sagt aldrig rigtig hvad der kommer til at ske om 2 måneder  – eller imorgen for den sags skyld – eller hvor mange penge jeg vil tjene i år osv, men det er samtdiig en usikkerhed jeg har levet med siden jeg var 18, så jeg har aldrig rigtig prøvet andet, og mit arbejde giver mig en frihed jeg aldrig ville undvære.

Det at jeg kan rejse og arbejde over hele verden, samt få de muligheder og møde de mennesker jeg møder – det ville jeg aldrig være foruden.

At jeg så har en mand der støtter mig 100000000%, selvom hans job og verden er i DK – og den kan (og vil) han ikke bare lige forlade – det er jeg så taknemmelig for, og kniber seriøst mig selv i armen over at sådanne mennesker findes, og at jeg er heldig nok til at han er blevet min ♥. For det tager altså sin mand at sætte sig ud over sig selv og sige “Basse, rejs ud i verden, oplev hvad du skal – jeg skal nok være her for dig og støtte dig hele vejen”. WOW. Og ja – og han er virkelig en uundværlig støtte – for selvom jeg er glad og taknemmelig for mit liv, så er der sku (som hos alle andre tror jeg) fandeme også sorte dage, hvor det hele virker så umuligt og uoverskueligt!!! Men jeg er blevet god til at lade mig selv crashe på de dage – og så samle mig selv op og fokusere på det positive og komme videre næste dag…

Gustav og jeg ved jo også begge at det bare en en periode, for vi vil gerne have børn en dag – og så går denne metode nok ikke lige :)

Tænker store tanker og spiser is...altid en god combi...

Tænker store tanker og spiser is…altid en god combi…

Men lige nu nyder jeg det, og glæder mig til at se hvad fremtiden bringer….jeg er ret sikker på at det bliver spændende og absolut ikke kedeligt!!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Leave a Reply