Anbefaling til dine øjne…

Jeg var for nylig forbi Øjenhospitalet Danmark, hvor min mand, Gustav Muus, arbejder som hospitalschef, og det fik mig lige til at tænke lidt over noget…
Unknown
Jeg er selvfølgelig nok lidt farvet, da jeg på en daglig base ser hvor meget arbejde og sjæl han lægger i Øjenhospitalet, men stadig…så må jeg inddrømme at hospitalet gør det sku godt.
Det slå mig altid hvor  venlige alle er, og at der er ikke noget stress og jag – og hvis jeg var patient, så ville det være en kæmpe prioritet! Udover faglig professionalitet – men det siger jo sig selv – og det ved jeg er i højsædet her.
Så jeg vil bare lige lave en lille anbefaling – for det synes jeg faktisk at de (og I) fortjener. Hvis man har problemer med øjnene så kan man jo svinge forbi Jægersborg Allé til et lille tjek – og så er jeg sikker på at de kan hjælpe. For ja – let’s face it – vi bliver alle sammen ældre og det er vigtigt at få lavet et tjek med jævne mellemrum, specielt hvis man i familien har arvelige øjensygdomme.
Øjenhospitalet Danmark er specialister i fx AMD, hvor de kan tilbyde behandlinger, som er forud for sin tid.
Har du i din familie eller bekendte som lider af AMD – eller andre øjenlidelser eller dårligt syn – så vil jeg anbefale du tjekker det her https://ohd.dk/oejenforkalkning-amd/ – måske de kan hjælpe :-) 
Det kan ihvertfald aldrig skade.
Ha en skøn dag derude…
//Julie

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Leave a Reply