Anbefaling: Lækker og nem hverdagsmad… 

Som hos så mange andre, går det sgu lidt stærkt i hverdagen her i det lille hjem, og det er ikke altid (læs: nærmest aldrig) at der er tid eller overskud til at stå og lave den store hjemmelavede festmiddag når Gustav og jeg kommer hjem efter en lang dag. Desværre. Så alt for ofte går vi ud at spiser eller tager mad med hjem, og det kan sgu godt blive lidt trivielt i længden.

Min nye kasse...

Min nye kasse…

I sidste uge fik jeg så muligheden for at… prøve en “madkasse” fra Kokkens hverdagsmad (nærmere bestemt MK Bootcampkassen) og det var altså virkelig et hit her i det lille hjem :)

 

Pakket godt og fyldt med is så den kan holde sig kold...

Pakket godt og fyldt med is så den kan holde sig kold…

Mandag fik vi leveret en stor kasse med retter til 4 dage, og det var seriøst SÅ nemt og lækkert – og tilmed sundt og smagte godt.

Super let og godt markeret...

Super let pakket og markeret…

......

……

Jeg er ikke den store kok – eller det vil sige, min tålmodighed er ikke lavet til at stå i et køkken og skulle bruge alt for meget tid – især ikke hvis jeg først er blevet sulten, hvilket jeg som regel er når jeg kommer hjem om aftenen. Men her var alt tilretteligt og beskrevet omhyggeligt og nemt, og det tog seriøst max 10-15 min. at lave – og så var der et varmt, lækkert og nemt måltid på bordet.

Mums siger jeg bare...

Mums siger jeg bare…

Gustav var også helt tilfreds med at have fået en lille husmor i køkkenet lige pludselig 😉

Fisk....

Fisk….

 

Det er absolut ikke sidste gang vi bestiller den kasse – det var et hit – og kan varmt anbefales. De har flere forskellige slags kasser – tjek dem ud her

God uge derude…og velbekomme…

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Leave a Reply