Amerikansk tv-serie – endelig kommer den…

Endelig kommer den ud og jeg kan fortælle jer mere om den – det er SÅ spændende…

My savior - efter mange hårde og udmattende dage i ørkenen...

My savior – efter mange hårde og udmattende dage i ørkenen…

Sidste år optog jeg en ny sæson af den amerikanske tv serie “In an Instant”, hvor jeg har hovedrollen… i et afsnit der fortæller den sande historie om den fantastiske og inspirerende kvinde Danelle Ballengee. Danelle er en trialet der er ude at løbe i ørkenen, hvor hun falder 20 m og brækker sit bækken…og hun skal nu overleve flere dage og nætter i ørkenen uden mad og drikke…

Min stuntdouble og måske verdens sejeste kvinde - Jessie...

Min stunt double og måske verdens sejeste kvinde – Jessie…

Vi optog i ørkenen udenfor Las Vegas, og det var virkelig spændende, udfordrende og hårdt, men også noget at af det mest fantastiske jeg har prøvet arbejdsmæssigt. At være på så stort et amerikansk sæt og se den maskine der går i gang var ubeskriveligt, og jeg fik lov til at arbejde sammen med de dygtigste mennesker.

POWER and beauty...

POWER and beauty… (Jessie har i mange år arbejdet i Cirque de Soleil”)

IAI har premiere på ABC d. 18 juni og mit afsnit bliver vist d. 2 juli 2016, og jeg er så spændt på at se det.

Du kan se den første teaser trailer her – håber I kan lide den!

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Leave a Reply