Alligatorer, airboats og skønne, men skøre, mænd….

Mens vi var i New Orleans, oplevede vi noget jeg vil anbefale alle til at prøve, hvis I en dag befinder jer et sted hvor chancen melder sig…nemlig en airboat tur i alligatorland!!!

Det er intet mindre end fantastisk – og noget alle kan være med til – og nyde.

Så er vi på vej....

Så er vi på vej….

Min mor var måske ikke verdens største fan af ideen om en alligator airboat tur til at starte med – da hun ikke just er fan af alligatorer, og hun synes faktisk slet ikke det lød særlig sjovt – men vi…

fik hende overtalt – og hun indrømmede senere at det var hun super glad for – for det er en fantastisk oplevelse!

.......

…….

Vi blev hentet på hotellet om formiddagen og kørt ca 1 time udenfor New Orleans – til sumpområderne – hvor Athur’s Airboat tours ligger – som jeg have fået at vide var the place to be – og det forstår man sagtens når man har prøvet det.

Stedet er – som navnet røber – ejet af Arthur og hans kone, og så har de hans nevøer ansat til at sejle de både han ikke selv har tid til.

Og what a family!!! Præcis som man kunne forestille sig, med stor sydstats accent, et kæmpe smil og masser af røverhistorier – helt skønt – jeg er vild med det!

Der er masser af firmaer der tilbyder airboat tours, men det er så specialt ved denne her er, at man bliver sejlet rundt på små både med mennesker der seriøst ikke har lavet andet hele deres liv, så de kender sumpene og alligatorerne ud og ind, og det gør bare oplevelsen så meget mere fantastisk.

Greg var en fest...

Greg var en fest…

Vi kom afsted med Greg som vores kaptajn, og vi var 6 på båden i alt – super cool. Og så var det ellers afsted….

De kan sejle mega stærkt skal jeg hilse og sige, og det er den fedeste følelse, når adrenalinen stiger, da man ved man er på vej til mødet med disse frygtindgydende dyr som lever i det fri, og at man bevæger sig ind på deres territorie.

Der ligger Liza - hun har lig født!!!

Der ligger Liza – hun har lige født!!!

Shiiit....

Shiiit….

Kæmpe Al...

Kæmpe Al…

Greg kendte dog som sagt området ud og ind, og vidste hvor de forskellige alligatorer var og hvordan de reagerede, og kunne kende dem fra hinanden!!!

Han kunne klappe dem på hovedet og andre skøre ting…men på intet tidspunkt følte man sig utryg eller troede at han ikke havde styr på det.

The she is...

The she is…

There she comes...

There she comes…

A little too close...

A little too close…

Someone's hungry....

Someone’s hungry….

Vi så også to små unger – én på 7 måneder og én på 1 år og 7 måneder – og nej nej nej hvor vi de søde!

Baby 1 og 2...

Baby 1 og 2…

Just chillin'...

Just chillin’…

Hej ven...

Hej ven…

Alt i alt var det en helt fantastisk og lærerig oplevelse – og min frygt for alligatorer er da bestemt også blevet mindre – selvom jeg nok ikke ønsker mig en som kæledyr anytime soon :)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Leave a Reply