Alle burde have en Merete…

Jeg ved ikke hvad jeg skulle gøre uden Merete!!! Hun redder mig seriøst gang på gang – eller dvs min hud!!

Søde Merete...

Søde Merete Klitgaard fra MKCPH…

Jeg elsker mennesker har ambitioner og simpelthen elsker hvad de laver og går 100 % ind i det.I og for sig kan det jo være alt mellem himmel og jord, men i Meretes tilfælde er det hudpleje og velvære der er hendes meriter – og jeg har aldrig mødt nogen som hende.

Der er en grund til at hun er kendt for at være en af Danmarks absolut bedste behandlere, og til at andre kommer og tager kurser hos hende.

Hun lever og ånder for sit erhverv og gør alt for at dygtiggøre sig hele tiden og samle ALT den viden hun kan. Det gør selvfølgelig også at hun er noget helt specielt. Hun vil aldrig bruge et produkt hun ikke selv har prøvet eller kan stå inde for og hun har med sikkerhed sat sig 100% ind i alt omkring det.

Et af Meretes lækre produkter...

Et af Meretes lækre produkter…

Hvilket også gør at behandlinger hos hende med sikkerhed gør en forskel.

Jeg er seriøst aldrig gået derfra uden at have en helt fantastisk gennemfugtet hud der bare stråler eller er blevet strammet helt op eller lign. – SÅ fantastisk – og det gør virkelig en verden til forskel.

Jeg ved aldrig helt hvad der skal ske når jeg kommer hos Merete. Hun kigger på min hus og ser hvad den har brug for og idag stod den på en MASSADA
Algea Line behandling….

Mums...

Mums…

Det er en udrensende og dræning behandling, der effektivt bekæmper cellulite samtidig med at den toner, forbedrer og opstrammer huden.
Derudover forbedrer den blodcirkulationen, ideel til forbedret blodcirkulationen i benene, hvilket er super for sådan en som mig som træner meget og derfor har ret trætte ben – hahaha!

Algae er en slankende linje lavet til personer der ønsker at reducere volumen, forbedre cirkulation og
bekæmpe cellulite.

Endnu engang gik jeg derfra med den skønneste glatte og bløde hus – fantastisk!!!

Tak for Merete!!!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

One Response

Leave a Reply