All time yndlings parfume – part 1…

Parfumer er jo virkelig en smagssag, og det er altid svært at anbefale eller vælge en parfume til en anden, da de kan dufte meget forskellige på forskellige personer.

Personligt ELSKER jeg parfumer – ja jeg er bare en sucker for alt der dufter dejligt – og jeg har mange forskellige slags. Men én som jeg har brugt i SÅ mange år, og som jeg altid vender tilbage til er “Mademoiselle” af Coco Chanel.

Det er og bliver simpelthen en af mine absolutte favoritter. Jeg kan have perioder hvor jeg stiller den fra mig og bruger nogle andre, som jeg også er glade for – men jeg vender altid tilbage før eller siden….

Den passer bare til mig synes jeg…

Mademoiselle – Coco Chanel

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Leave a Reply